Dades de contacte
CARRETERA SALOU 129 43205 Tarragona - Reus Espanya
Telèfon: (+34) 977752146
(+34) 977752146
Fax: 977773173
Contactar
Camps Obligatoris
Missatge enviar correctament
Home > Contacte i mapa

Contacte i mapa
Crisol Quality Reus

El Crisol Quality Reus té el gran do d'estar a prop de tot. Si el teu objectiu és el Parc Temàtic Port Aventura, som una excel·lent opció. Si el teu objectiu és conèixer i gaudir les platges de la Costa Daurada, com Salou i Cambrils, som també una excel·lent opció. Si vols estar al costat de l'aeroport de Reus o prop de la ciutat per qüestió de feina, per visitar les seves múltiples atractius modernistes, també en aquest cas som, de nou, la teva opció.

Però sobretot el Crisol Quality Reus és ideal per a tots aquells que busquen una mica de tot, una mica de Port Aventura, una mica de platja, una mica de visita a Reus i proximitat amb l'aeroport.

El Crisol Quality Reus està situat a la pròpia autovia de Reus a Salou. Estem a menys de 5 minuts amb cotxe del aeroport de Reus i de Port Aventura. Estem a 20 minuts caminant del centre històric de Reus, una de les grans bressols de l'arquitectura modernista de Catalunya. La Fira de Convencions de Reus queda també molt a prop de l'hotel.

L'hotel té uns accessos envejables, tant des de l'aeroport, o es des de l'autopista AP-7 o l'Autovia del Mediterrani (A7).

El Crisol Quality Reus és un allotjament d'opció preferent per a tots aquells homes i dones de negocis i treballadors que han de moure's per la comarca del Baix Camp.